Glen Drover (ex-Megadeth): „Nu exista nicio sansa sa ma intorc in trupa”

Glen Drover, fostul chitarist MEGADETH, a declarat ca nu exista nicio sansa sa se intoarca in formatie, deoarece pregateste alte lucruri „noi si cool”.

Drover a parasit Megadeth in 2014 si a fost inlocuit de Chris Broderick care si-a luat, la randul sau, ramas-bun de la trupa la inceputul acestei saptamani.

„Imi pare rau pentru cei care vor sa ma vada intorcandu-ma in Megadeth, dar acest lucru nu se va intampla. Pregatesc alte lucruri noi si cool. Din nou, imi pare foarte rau dar nu se va intampla. Dupa ce v-am spus aceste lucruri, vreau sa va multumesc pentru sprijin. A fost distractiv cand faceam parte din grup si am sustinut acele concerte”, a explicat Drover.

Artistul a declarat ca, in ciuda comentariilor facute cu privire la plecarea sa, motivul acesteia nu au fost problemele familiale ci situatia tulbure din interiorul Megadeth.

„Nu prea mai era bine. Atmosfera era extrem de incarcata pe la final iar eu nu voiam sa iau parte la asa ceva. Voiam sa fiu acasa, alaturi de familie si sa-mi pregatesc noul proiect”, a explicat Drover.

De curand, Megadeth a ramas fara chitaristul Chris Broderick si fara tobosarul Shawn Drover, fratele lui Glen Drover, care s-au decis, la interval de o zi, sa renunte la colaborarea cu formatia americana, in favoarea unor noi proiecte.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*