Nick Menza (ex-Megadeth), umilit de Dave Mustaine

Nick Menza de la MEGADETH a fost intampinat cu un gest nu prea reverentios de catre fostul sau coleg de trupa, Dave Mustaine.

Cei doi muzicieni se aflau la NAMM (National Association of Music Merchants), un eveniment anual dedicat celor care distribuie si confectioneaza instrumente, precum si pasionatilor de chitare, tobe etc.

Menza l-a vazut pe Dave la unul dintre standuri si s-a gandit ca e politicos sa mearga sa-l salute. Ei bine, lucrurile nu au decurs chiar conform planului.

„M-am distrat foarte bine la NAMM impreuna cu fanii si cu prietenii. Dar am facut si o mare greseala. Am vrut sa il salut pe Dave Mustaine iar acesta m-a ignorat. Nici macar nu s-a uitat la mine cand i-am vorbit. Ulterior, i-a cerut unuia dintre bodyguarzii sai sa ma goneasca. Patetic. Am trecut peste asta iar viata merge inainte. Multumesc tuturor celor care s-au oprit la NAMM si m-au sprijinit. Sunteti grozavi!”, a scris Menza pe Facebook.

Este interesant faptul ca gestul lui Dave ii contrazice acestuia principiile crestine potrivit carora trebuie sa-ti ierti aproapele.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*