Godsmack isi poate schimba „drastic” stilul muzical pe viitorul album

Potrivit The Pulse Of Radio, solistul GODSMACK, Sully Erna, a declarat pentru Gibson.com intr-un nou interviu ca planul pentru urmatorul album al grupului este sa duca muzica si mai departe de sound-ul hiturilor vechi precum „Whatever”, „I Stand Alone” sau „Straight Out Of Line”. Erna a explicat: „Simtim ca pe acest nou material pe care il vom scrie anul urmator ne putem schimba stilul complet pentru ceea ce vrem sa scoatem pe piata.”.
El a continuat: „Cred ca vrem sa ne indepartam de publicul metal. Cred ca vom reveni la radacinile noastre acum, astfel ca pe viitorul album vom incerca sa mixam putin lucrurile si sa ajungem intr-un loc in care integritatea trupei sa nu fie afectata si poate sa mergem intr-o directie mai rock and roll.”.
Erna a mai adaugat in trecut faptul ca se simte mandru intrucat Godsmack nu se integreaza perfect intr-un singur gen muzical. „Stii, e bine sa stii ca producem lucruri care vor dainui si care prind la radio sau treburi de genul acesta.” a mai explicat. „Deci suntem prinsi undeva la mijloc. Nu suntem chiar atat de pop ca Aerosmith, dar nici chiar atat de intunecati si metal ca Slipknot sau Metallica sau ce vrei tu. Prin urmare suntem un fel de trupa intre genuri.”.
Legat de cel de-al saptelea album de studio, Erna a afirmat: „Trupa compune si cred ca probabil vom incepe sa ne adunam pentru a pune totul la cale si sa ii dam drumul inregistrarilor la inceputul anului urmator ‒ poate la primavara.”.
Erna, care are in planuri sa porneasca si intr-un turneu solo, a mai spus ca formatia spera sa aiba noul album „inregistrat si finalizat pana la sfarsitul anului. Daca nu, in mod cert pana la finalul lui 2017.”.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*