Hammerfall revine cu un nou album!

487 vizualizări

HAMMERFALL se întoarce cu ceva nou pentru fani!

Sărbătorind anul acesta 20 de ani de carieră muzicală, celebra formație suedeză de heavy metal HAMMERFALL revine în atenția publicului cu un nou album intitulat „Buit To Last”. Acesta este cel de-al 10-lea album de studio al trupei și va fi lansat pe 4 noiembrie 2016 prin intermediul casei de discuri Napalm Records.

La sfârșitul lunii septembrie, suedezii au lansat și o piesă, „Hammer High”, extrasă de pe viitorul lor album, care poate fi ascultată mai jos:

Cu show-uri sold out prin toată lumea și headlineri la multe concerte, Hammerfall a devenit trupa pionieră a unei versiuni moderne a metalului clasic de prin anii ’80, în special prin materialele  „Glory To The Brave” (1997) și „Renegade” din anul 2000, păstrându-și esența muzicii până în zilele acestea.
Cel de-al zecelea material al acestora din ultimii 20 de ani, „Buit To Last”, are un titlu pragmatic și ilustrează punctele forte ale trupei, imnurile melodice și rapide, versurile puternice și riff-urile agresive de chitară, făcând din acest album cel mai interesant proiect al suedezilor de până acum.

„Built To Last” tracklist:
1. Bring It!
2. Hammer High
3. The Sacred Vow
4. Dethrone And Defy
5. Twighlight Princess
6. Stormbreaker
7. Built To Last
8. The Star Of Home
9. New Breed
10. Second To None

hammerfall-album

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*