Ian Gillan dezvaluie secretul longevitatii carierei sale

Ian Gillan, vocalistul formatiei DEEP PURPLE, a stat de vorba cu o publicatie britanica si le-a marturisit secretul longevitatii activitatii sale alaturi de legendara formatie de hard rock.

Intrebat cum de a rezistat sa cante niste piese atat de solicitante timp de 40 de ani, muzicianul a „dat vina” pe exercitiul sau vocal foarte bun.

Ma mentin in forma din punct de vedere vocal. Foarte multi din colegii mei de breasla au renuntat la muzica pentru a se ocupa de familie, sau de alte lucruri si au fost surprinsi ca atunci cand au incercat sa revina, nu au mai reusit. Corzile vocale, spre deosebire de corzile unui instrument, nu te iarta. Odata ce s-au schimbat, nu mai ai ce sa le faci. Cu toate acestea, eu am cantat constant toata viata, asa ca organismul meu a devenit mai puternic, s-a obisnuit cu efortul„, a declarat Gillan.

Muzicianul a mai vorbit si despre nominalizarea la Rock And Roll Hall of Fame.

Intotdeauna am urat aceste evenimente care incearca sa te institutionalizeze, intr-un fel sau altul. De copil am luptat impotriva dorintei altora de a ma include intr-un anumit sistem. Cu toate acestea, familia mea si foarte multi din prietenii mei au fost entuziasmati cand au auzit de nominalizare, asa ca am acceptat aceasta onoare in numele lor. Nu puteam sa-i dezamagesc„, a marturisit artistul.

Noi il felicitam pe Ian din suflet si speram sa-l vedem cantand inca foarte multi ani de acum incolo!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*