Iced Earth – „Great Heathen Army” (videoclip cu versuri)

513 vizualizări

Americanii de la ICED EARTH (foto) au publicat un nou single, „Great Heathen Army”, în forma unui videoclip cu versuri, pe care îl puteți viziona mai jos.

Piesa din videoclip este extrasă de pe viitorul material discografic al trupei intitulat „Incorruptible”, care va fi lansat în data de 16 iunie, via Century Media Records. Coperta discului poate fi găsită și ea mai jos.

Recent, formația americană a cooptat un membru nou: pe chitaristul Jake Dreyer (care mai face parte și din trupele White Wizzard și Kobra And The Lotus).

Jon Shaffer, liderul Iced Earth, a declarat la momentul respectiv: „Suntem fericiți că Jake va face parte din echipă, deoarece are talentul și personalitatea de care aveam nevoie. El s-a întâlnit cu Stu săptămâna trecută și a creat câteva solo-uri de chitară impresionante pentru viitorul album”.

Legat de fostul membru, Stu Block, solistul Iced Earth a declarat: „Este foarte trist că Troy a plecat. I se va simți lipsa și întotdeauna va fi considerat o parte din familia noastră. Îi doresc mult noroc în orice va face”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*