Iggy Pop a pozat nud pentru clasa de artă a Academiei din New York

Iggy Pop
576 vizualizări

Emblematicul star rock Iggy Pock a devenit pentru o zi model.

N-a defilat pe podium îmbrăcat în haine create de vreun designer celebru. Din contră, tot ce purta a ajuns pe podeaua studioului de artă al Academiei din New York.

Evenimentul din 21 februarie a fost o inițiativă a artistului Jeremy Deller, cu ajutorul Brooklyn Museum, care au organizat Iggy Pop Life Class.

Lucrările celor 21 de studenți, cu vârste cuprinse între 19 și 80 de ani, vor putea fi vizionate în cadrul unei expoziții, ce va avea loc în toamna acestui an.

Deller a declarat pentru Pitchfork:
“The life class este un loc special, în care se analizează forma umană. Ca piatră de temelie pentru educația și istoria artistică, este cea mai potrivită modalitate de a înțelege corpul omului. Să-l avem pe Iggy Pop model la o astfel de lecție, înseamnă foarte mult, trupul lui a văzut multe și ar trebui să fie documentat, pentru o mai bună înțelegere a muzicii rock și plasarea acestuia în cultura americană.”

Iggy Pop a anunțat că pe 18 martie va lansa un nou album, Post Pop Depression, în colaborare cu Josh Homme (Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal).

Vă invităm să urmăriți o selecție de alte momente rock-nud

Foto: Elena Olivo/Brooklyn Museum


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*