In Flames: lyric video pentru piesa „Clayman” (reînregistrată)

In Flames aniversează 30 de ani de activitate și 20 de ani de la lansarea emblematicului album „Clayman”. În onoarea acestei ocazii monumentale, Nuclear Blast Records va lansa o ediție specială a materialului sub denumirea Clayman 20th Anniversary Edition pe 28 august 2020.

Front man-ul trupei, Anders Fridén, a declarat:
„Acest album ne-a schimbat cariera. În acest an fiind a 20-a aniversare, a trebuit să facem ceva masiv pentru fani. Revenind în studio pentru a reînregistra unele dintre piesele originale am călătorit în perioada când le-am înregistrat pentru prima dată. Fiecare detaliu, inclusiv imaginile vizuale, a fost profund gândit”.

Clayman 20th Anniversary Edition este în totalitate remasterizat de către Ted Jensen (PANTERA, DEFTONES, GOJIRA) și prezintă ilustrații noi într-o broșură de 16 pagini, precum și 4 versiuni reînregistrate ale unor piese ce au avut un impact excelent asupra fanilor, precum ‘Only For The Weak’ și ‘Pinball Map’.
Melodiile reînregistrate au fost produse de Howard Benson (My CHIMICAL ROMANCE, MOTÖRHEAD) și mixate de Chris Lord-Alge (GREEN DAY, ROB ZOMBIE).

Urmăriți mai jos un lyric video pentru piesa „Clayman” – varianta 2020.

Precomenzi se pot face aici.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*