Jack of all Trades lansează albumul Semnale Mixte

Jack of all Trades- lansare de album
Jack of all Trades- lansare de album

Formația Jack of all Trades lansează pe 15 noiembrie albumul Semnale Mixte. Concertul de lansare va avea loc în Control Club din București. Semnale Mixte va fi disponibil din 9 noiembrie pe toate platformele de streaming și va fi interpretat integral cu ocazia concertului de lansare. Concertul promite să fie unul de neuitat și va avea mai multe momente speciale. Alături de cei 4 talentați muzicieni, va urca pe scena invitatul lor, Edi Boldea (Nuanțe). Bogdan Tănăsescu (Rana) va fi alături de ei, ca invitat special. La fel și Mihai Andrei (Breathelast), Robert Pița (Sticks & Stones), Mircea Petrescu (The Sonic Taste) și Răzvan Ghiț (Ska-nk

Jack of all Trades este o trupă de metal alternativ, care a luat naștere în 2013-2014, când Alex Teodorescu a început să compună integral piese. Lui Alex i s-a alăturat Geo Statie la bass, iar după plecarea lui Geo în 2018, Andrei Chirițescu. Trupa se încheagă cu Mădălin Duca la tobe și Radu Eremia la chitară solo. 

Primul album de studio, Extrovertit Selectiv a fost lansat în data de 4 decembrie 2019.

Semnale Mixte este cel de-al doilea album de studio, un material la care trupa lucrează din 2020. Despre acest album trupa declară că este urmarea unui „moment de respiro” când au „profitat de asta pentru a compune fără niciun fel de presiune, fără a lua prea mult în serios regulile compoziționale, fără a pleca prea mult urechea la ‘cum e mai bine’. Dragostea noastră pentru muzică nu ne-a lăsat să privim decât acolo unde trebuie: în față.”

Despre acest nou material de studio, membrii trupei declară:

„Mereu am considerat că muzica pe care o faci transmite celui care te ascultă cine ești cu adevărat. Fiecare membru al trupei emite un semnal unic atunci când se așază în spatele instrumentului și, când ne-am dat seama că toate aceste unde individuale pot converge în armonie, am realizat acum, după doi ani și jumătate, pregătind ultima piesă de pe album, că Jack of all Trades are în sfârșit un sound al său.

Semnale Mixte este un album despre asumare. Despre dragoste. Despre dorință. Despre acceptarea diferențelor. Despre distracție. Despre schimbare. Dar, mai ales, este un album despre evoluție, și suntem acum gata să-l arătăm întregii lumi.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*