Riverside au lansat videoclipul single-ului I’m Done With You, de pe viitorul album

RIVERSIDE line-up: (de la stânga la dreapta) Michał Łapaj - keyboards and Hammond Organ Mariusz Duda - vocal, bass Maciej Meller - guitar Piotr Kozieradzki - drums

Pionierii și liderii rockului progresiv din Polonia, trupa Riverside, revine în sfârșit cu un nou album de studio intitulat ID.Entity. Acesta va fi lansat prin InsideOutMusic, pe 20 ianuarie 2023. Acesta este cel de-al 8-lea album de studio al grupului. A fost înregistrat și mixat în două studiouri – The Boogie Town Studio din Otwock cu Paweł Marciniak și în studioul Serakos din Varșovia cu Magda și Robert Srzedniccy. A fost masterizat de Robert Szydło și produs de însuși Mariusz Duda de la Riverside. Artwork-ul a fost creat de artistul polonez Jarek Kubicki.

 Pe 21 octombrie a fost lansată piesa I’m Done With You, ca prim single de pe acest nou material, cu un videoclip animat și regizat de Thomas Hicks.

Mariusz Duda comentează: „Trăim vremuri de furie și neputință. În vremuri dominate de Big Techs, populiști, teorii ale conspirației, ură, corporații lacome care provoacă moartea planetei și a naturii umane cu o viteză accelerată. Trăim vremuri în care o țară o poate ataca pe alta din senin doar pentru că ei cred că sunt îndreptățiți. În zilele noastre este pur și simplu greu să cânți doar despre dragoste, prietenie și evadari în lumi imaginare. „Am terminat cu tine” este despre furie și frustrare!”

Track listing:

 1. Friend or Foe? (07:29)
 2. Landmine Blast (04:50)
 3. Big Tech Brother (07:24)
 4. Post-Truth (05:37)
 5. The Place Where I Belong (13:16)
 6. I’m Done With You (05:52)
 7. Self-Aware (8:43)
Riverside- I D. Entity
Riverside- I D. Entity

Materialul bonus care apare pe ID.Entity include melodiile instrumentale Age of Anger (11:56) și Together Again (06:29), precum și Friend or Foe? (Single Edit) (05:59) și Self-Aware (Single Edit) (05:29).

Albumul va fi disponibil în următoarele formaturi:

 • Ltd. Deluxe 2CD+Blu-ray Artbook
  (Disc 1: Album, Disc 2: All 4 bonus tracks, Blu-ray: All main 9 album tracks in Dolby Atmos, 5.1 and 24bit HighRes Audio mix versions)
 • Ltd. 2CD Mediabook (Disc 1: Album, Disc 2: All 4 bonus tracks)
 • CD Jewelcase
 • Deluxe Digital Album (Inclusiv cele patru bonus tracks)
 • Digital album

Versiunea pe vinil a albumului va fi sub forma Gatefold 2LP (cu melodiile bonus Age of Anger și Together Again pe partea D) în următoarele variante:

Vinil negru: La toate punctele de vânzare

Vinil portocaliu: La toate punctele de vânzare

Vinil alb: 500x copii prin JPC și Burning Shed

Vinil galben: 500x copii prin EMP și Just For Kicks

Vinil Sky Blue: 600x copii prin Laser’s Edge & CM Distro/Webshop Europe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*