Janne Wirman (CoB): „Metalul nu este rentabil, dar va supravietui testului timpului”

251 vizualizări

Janne Wirman, claparul formatiei CHILDREN OF BODOM, a oferit un interviu video pentru Metal Trails.

Artistul a vorbit despre starea actuala a muzicii metal si a declarat ca, din pacate, in 2013 nu renteaza sa canti decat pop.

„Cred ca este singurul gen de muzica rentabil, care inca mai vinde. Nu stiu daca are sens sa canti altceva in ziua de astazi”, a declarat Wirman.

Intrebat daca isi imagineaza ca ar fi posibil ca death-metalul sa ajunga pe locul 1 in topurile pop, Wirman a raspuns categoric.

„Ar fi posibil ca metalul sa ajunga pe locuri fruntase, doar datorita fenomenului si a ‘trendului’ pe care l-ar initia, la momentul respectiv, dar cred ca acest lucru ar fi fost mai probabil acum 5 ani, cand acest gen de muzica era mai mainstream. Astazi nu consider ca e posibil”, a explicat claparul.

„Metalul este in plina cadere. Din nefericire nu mai prea merge industria”, a marturisit cu sinceritate Wirman.

Chiar si asa, artistul considera ca muzica grea va supravietui testelor timpului si va ramane nemuritoare.

„Chiar daca metalul nu renteaza, el este nemuritor si va trece testul timpului”. 

Go Janne!

Afis-COB-2013-site-3

Apreciati drept una dintre cele mai bune formatii contemporane de metal (Metal Hammer, MTV), CHILDREN OF BODOM se intoarce la Bucuresti in 12 noiembrie 2013, in cadrul turneului „Halo Of Blood over Europe 2013” pentru un eveniment deosebit organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Evenimentul va avea loc la Turbohalle in Bucuresti, iar alaturi de CHILDREN OF BODOM vor urca pe scena DECAPITATED din Polonia si MEDEIA din Finlanda
 
Persoanele care achizitioneaza bilete din categoriile de preturi de 89 lei / 98 lei participa la o extragere la sorti pentru 10 + 5 pass-uri de meet & greet cu formatia COB si pentru 10 CD-uri “Relentless Reckless Forever” / „Blooddrunk”, material lansat in 2011 de catre finlandezii de la COB! ! Pentru aceasta, cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro (subiect: COB) in care sa specifice urmatoarele: numele si prenumele, codul de bare si data la care a fost achizitionat acest bilet.

Premiile se ridica in ziua concertului, de la intrare, pe baza biletului castigator!

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), intr-un numar limitat de 1.000 bucati, la urmatoarele preturi:

89 leiprimele 150 de bucati (extragere 10 meet & greet-uri)
98 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 11.11.2013 (extragere 5 meet & greet-uri)
115 lei – biletele achizitionate in ziua concertului


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*