Jason Newsted dezvaluie adevaratul motiv al plecarii din Metallica

1.271 vizualizări

Dupa 13 ani de liniste, Jason Newsted, fostul basist al trupei METALLICA, s-a decis sa spuna povestea plecarii sale din formatie.

Declaratiile au fost facute in cadrul unui interviu pentru ScuzzTV, citat de Loudwire.

„Nu am spus niciodata povestea asta si nu sunt sigur ca ar trebui sa o spun…S-au intamplat multe lucruri care au dus la rezultatul final. Managementul formatiei Metallica a auzit de proiectul meu secundar, Echobrain, si le-a placut foarte mult. Asa ca mi-au spus: albumul este foarte bun, l-am tot ascultat in birou. Hai sa facem ceva cu el. James Hetfield a auzit despre asta si nu a fost deloc fericit. Voia sa inabuse toata povestea pentru ca avea impresia ca Metallica ar avea de suferit. Managerii erau acum interesati de ceva ce faceam eu, ceva ce nu avea legatura cu el. Nu stiu la ce se gandea Hetfield, in afara de dorinta de a proteja ceea ce avea cu Metallica. Asa e el. Protejeaza ceea ce are, il strange la piept prea tare. Ideea este ca managerii m-au sunat doua zile mai tarziu si mi-au zis ca nu o sa ma poata ajuta. Evident ca m-am suparat foarte rau”, a declarat Newsted.

Se pare ca aceasta interventie a lui James a fost prea mult pentru Jason si intr-un final acesta a decis ca nu se mai poate cu Metallica.

De-a lungul timpului, Lars si James au fost acuzati de fani ca sunt manipulatori si ca nu accepta ca oamenii din trupa lor sa aiba proiecte secundare.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*