Joey Jordison (Slipknot): „Nu pot sa vad Black Sabbath fara Bill Ward”

348 vizualizări

Joey Jordison, tobosarul SCAR THE MARTYR si Slipknot, a stat de vorba cu Metal Hammer despre Avenged Sevenfold, Metallica si Black Sabbath.

Artistul a avut numai cuvinte de lauda pentru Metallica, spunand ca daca formatia nu ar fi existat, atunci el nu ar fi fost muzician.

Jordison a declarat ca petrecea ore in sir in pivnita parintilor lui invatand pe de rost bataile lui Lars Ulrich. Cat despre Avenged Sevenfold, tobosarul a recunoscut ca nu stie trupa prea bine.

Atunci cand a venit vorba despre Black Sabbath, Joey a schimbat „placa” si a facut cateva declaratii incisive.

Sabbath-ul adevarat este cel cu Bill Ward in componenta. Imi pare rau, dar asa este. Bill Ward este unul dintre cei mai subestimati tobosari din lume. Tipul este ireal. Este grozav! Nu reusesc sa ma conving sa ma duc la un concert de-al trupei fara Bill Ward pentru ca el reprezenta o parte cruciala din trupa. Este ca John Bonham sau Keith Moon, cineva care a facut bucatile de tobe la fel de importante ca riffurile de chitara. Respect ceea ce fac acum Black Sabbath dar, regret, va trebui sa ma excludeti din poveste”, a declarat Jordison pentru Sabbath.

Noul album al celor de la Scart the Martyr, proiectul secundar al lui Jordison, va fi lansat pe 30 septembrie 2013.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*