John Corabi: M-am gandit sa ma sinucid dupa concedierea din Motley Crue

John Corabi, fostul vocalist al formatiei MOTLEY CRUE, a vorbit despre experienta concedierii din formatia sa de suflet. Discursul a fost tinut in fata publicului de la unul din concertele pe care muzicianul le-a sustinut in cadrul turneului sau acustic.

Corabi a fost obligat sa plece din Motley Crue in 1997, ca urmare a deciziei casei de discuri de a-l aduce inapoi pe Vince Neil. Artistul a fost atat de afectat de cele intamplate incat a marturisit ca a vrut sa se sinucida.

Am ajuns intr-o zi la studio, crezand ca facem niste inregistrari, si ma asteptau niste oameni imbracati in costume. I-am intrebat daca avem o intalnire, iar ei mi-au raspus ca da, dupa care mi-au explicat ca, desi ma iubesc, trebuie sa ma concedieze, pentru ca nu vor mai sustine versiunea aceea a trupei – cu mine la voce. Voiau sa-l aduca inapoi pe Vince„, a marturisit Corabi.

Muzicianul a continuat prin a povesti ca s-a suit in masina lui nou-nouta si si-a bagat pistolul in gura.

Mi-am bagat pistolul in gura din cauza supararii. Pe drum spre casa ma gandeam: cum naiba am sa platesc pentru toate astea? Masina, locuinta, iubita; cum am sa-i spun iubitei mele? Cand am ajuns, i-am marturisit prietenei mele care este situatia, iar ea m-a parasit. Dupa 3 saptamani era deja cu altcineva si iarasi m-am gandit sa-mi bag pistolul in gura si sa-mi zbor creierii. Noroc ca muzica a ramas de partea mea si am fost inspirat sa compun si o piesa: Love, I Don’t Need It Anymore„, a istorisit muzicianul.

Ce ti-e dom’le si cu modelele astea! Toate sunt o apa si un pamant…

Cu toate acestea, Corabi a scos niste bani frumusei din piesa mentionata, asa ca ar trebui sa-i multumeasca fostei sale prietene pentru intitiativa de a-l parasi.

Urmareste confesiunea artistului in videoclipul de mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*