John Dolmayan, SOAD: „Sunt probleme in aceasta trupa”

527 vizualizări
Bateristul SYSTEM OF A DOWN, John Dolmayan, a declarat intr-un interviu recent ca „nu este foarte fericit unde se afla formatia in acest moment” indicand faptul ca a trecut prea mult timp — 8 ani — de la lansarea ultimului album. 

The Pulse Of Radio l-a intrebat pe Dolmayan ce a cauzat mai exact aceasta intarziere destul de lunga. „Stii, exista inca drama trecutului peste care trebuie sa trecem cumva iar lucrul amuzant este ca urcam pe scena si ne distram de minune,” a explicat acesta. „Ultimele cateva turnee au fost probabil cele mai distractive pe care le-am avut vreodata dar eu sunt un tip foarte onest. Stii, exista probleme in aceasta trupa. Dar sunt probleme ce pot fi rezolvate si incercam pe cat putem sa facem asta. Probabil am fi fost in studio lucrand la noul material dar din motive personale unul din colegii nostrii nu poate fi prezent in acest moment. Este un lucru pozitiv insa asta este tot ce pot sa spun acum.”

Ultima data cand System Of A Down a scos ceva nou pe piata a fost in 2006 cu albumele „Mesmerize” si „Hypnotize” dar, in ciuda faptului ca au inceput sa cante din nou in 2011, grupul nu a aratat niciun semn de revenire in studio.

Dolmayan adauga saptamana trecuta ca el si restul membrilor formatiei au inceput sa comunice „din ce in ce mai mult” dar a recunoscut ca exista inca „bariere” care „nu par sa se desprinda de noi”.

In ultima perioada Dolmayan a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru inregistrarea unui album cu noul sau proiect These Grey Men in care intentioneaza sa abordeze coveruri ale unor piese celebre alaturi de niste invitati de marca.

Tobosarul a mai spus ca are 16 melodii selectate pentru sesiunile de inregistrare si a aliniat un lineup de 20 de muzicieni care se vor implica, incusiv ceilalti 3 componenti ai SOAD.

Noi credem ca timpul le va ierta pe toate si asteptam noi vesti in acest caz… 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*