Jonathan Davis (Korn) a lansat primul single de pe albumul solo. Află mai multe detalii

Voi ați ascultat piesa ”What It Is” a lui Jonathan Davis? Pentru că la noi este pe repeat de mult timp. Pe Jonathan îl știm cu toții ca fiind solistul celebrei trupe americane Korn, dar de data aceasta atenția ni se îndreaptă către cariera solo a artistului. El a anunțat anul trecut că va lansa primul album solo în 2018 și se ține de cuvânt. Recent, Davis a lansat primul single, cu tot cu videoclip, care sună foarte bine. Cu o abordare puțin mai moale față de cum îl știm din Korn, dar cu același timbru inconfundabil, muzicianul ne lasă optimiști în vederea materialului discografic pe care îl vom putea auzi anul acesta. Data oficială și numele nu se știu încă, așa că vom avea de așteptat.

Până atunci, puteți asculta piesa ”What It Is” și urmări videoclipul mai jos:

Solistul Korn a anunțat și că va porni într-un turneu european pe cont propriu în 2018, incluzând Hellfest în Franța, apoi se va orienta către America de Nord în cea de-a doua parte a anului.

Ultimul album cu trupa Korn a apărut acum doi ani și se numește ”The Serenity of Suffering”. În iunie 2017, grupul lansa videoclipul piesei ”Black Is The Soul”, extrasă de pe recentul material discografic.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*