Jonathan Davis inregistreaza vocile pentru noul album Korn

310 vizualizări

Lucrurile se îndreaptă exact în direcția dorită pentru Korn, în timp ce își pregătesc următorul album de studio pentru lansarea din 2019. Jonathan Davis a luat legătura cu fanii săi prin intermediul Instagram, mulțumindu-le pentru sprijinul lor în perioada mai dificilă a vieții sale. Acesta a încheiat postarea cu un hashtag demn de remarcat – #recordingvocals.

După moartea soției sale, Deven, care a murit în 2018, Davis a revenit pe scenă pentru o performanță emoțională, nu cu mult timp după moartea acesteia. Mai târziu, el a declarat într-un interviu: „Este ceea ce fac, omule. Așa mă ocup eu de lucrurile cu care am de-a face în viața mea. Aici este terapia mea – să cânt pentru oameni este terapia mea.

Actualizarea lui Jonathan se combină perfect cu ceea ce ne-a povestit chitaristul trupei Korn, Brian Welch, la sfârșitul anului trecut. În timp ce a dat o actualizare, muzicianul a precizat: „Avem multe tobe înregistrate deja, însă nu suntem gata cu chitările. Mergem pentru două săptămâni, apoi ne întoarcem acasă. O luăm încet. Probabil vom scrie mai multe piese. Basul este departe de a fi gata, iar vocile s-au încurcat puțin. Încă nu știm când va fi data de lansare sau când va fi gata albumul, însă avem planuri pentru anul viitor, astfel încât vom lucra din greu.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*