Justin Timberlake ii infurie pe rockeri comparandu-se cu Led Zeppelin

136 vizualizări

Justin Timberlake a facut o gafa care i-a infuriat pe rockeri. Starul pop a declarat urmatoarele:

Daca LED ZEPPELIN a compus piese lungi de 10 minute, de ce nu as putea si eu sa fac acelasi lucru?”

Muzicianul vorbea cu reporterii de la Capital FM, care i-au luat un interviu. Justin vorbea despre noul sau album, pe care apare single-ul „Mirrors”, o piesa cu o durata de 8 minute.

Cand compuneam albumul mi-am zis: hei, daca Led Zeppelin si Pink Floyd pot face piese de 10 minute, iar Queen poate face piese de 10 minute, de ce nu am putea si noi sa facem piese lungi?”

Starul pop a continuat prin a vorbi despre idolul sau, Bob Dylan, care, dupa parerea lui Justin, reusea sa creeze o alta lume in studio, pentru a putea sa inregistreze cat mai bine piesele.

„Am sa vorbesc in numele lui Bob Dylan si am sa spun ce cred eu ca facea el de fapt. Idolul meu crea un alt univers in studio. Acelasi lucru am incercat sa-l fac si eu”, a marturisit Timberlake.

Reactiile rockerilor nu au intarziat si s-au materializat sub forma unor comentarii pe Facebook-ul revistei alternative NME. Iata cateva reactii:

„Cineva sa impuste acest clopot pop arogant inainte sa spuna inca o grozavie de genul asta”, scrie Jonathan Caldwell.

„Pentru ca Led Zeppelin sunt atat de talentati incat pot sa faca fix ce vor ei. Iar tu nu esti Led Zeppelin. Cum indraznesti sa te compari cu ei”, scrie Paddy Fraser.

„Justin Timberlake este o porcarie. Traiasca rock-ul!”, spune Bo Morrison.

Ce parere ai? Are Justin Timberlake dreptul sa se compare cu Led Zeppelin?  

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*