Jimmy Page: Robert Plant era prea ocupat pentru a se reuni cu Led Zeppelin

Jimmy Page nu face altceva decat sa puna gaz pe foc prin noile sale declaratii, facute pentru revista Rolling Stone. Potrivit muzicianului, LED ZEPPELIN s-ar fi gandit sa plece intr-un turneu de reuniune in 2007, dupa concertul sustinut la O2 Arena din Londra.

Cu toate acestea, Robert Plant, vocalistul trupei, era prea…ocupat pentru a putea sa sustina un eveniment de o asemenea anvergura. Poo on you, Robert!

Robert era foarte ocupat. Era implicat in proiectul Alison Krauss. Nu mi-am dat seama ca urma sa fie lansat in acelasi timp in care planuiam turneul. Ce poti face intr-o asemenea situatie? M-am inteles foarte bine cu ceilalti muzicieni din formatie. Refacuseram conexiunea. Problema era ca niciunul din noi nu canta…„, a declarat Jimmy.

Muzicianul a continuat prin a spune ca o idee similara i-a venit si in 2008 cand s-a intalnit cu John Paul Jones si cu Jason Bonham pentru niste repetitii.

Dar problema s-a ivit din nou. Nu aveam un vocalist disponibil”, a marturisit Page.

Poo on you de doua ori, Robert!

Se pare ca formatia a purtat discutii cu doi vocalisti, intre care Myles Kennedy si Steven Tyler.

Timingul nu a fost cel mai bun, chiar daca ne-am inteles de minune cu totii. Era un sentiment promitator. Doar ca Robert avea treburile lui„, a spus Page.

Pai nici nu stim ce sa spunem!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*