Kataklysm – „Thy Serpent’s Tongue” (videoclip nou #4)

308 vizualizări
Canadienii de la KATAKLYSM au publicat un nou videoclip pentru piesa „Thy Serpent’s Tongue”.. Acesta poate fi vizionat mai jos.

Piesa din videoclip este extrasa de pe viiorul album de studio al trupei, „Of Ghosts And Gods”, care va fi lansat in data de 31 iulie 2015, via Nuclear Blast Records. În următoarele sase zile vor fi lansate alte sase noi videoclipuri pentru restul pieselor de pe noul album.

Infiintata in anul 1991, in Canada, a devenit rapid cea mai cunoscuta formatie de gen in tara lor de bastina si nu numai, fiind catalogati la acea vreme drept ’’cea mai rapida si haotica’’ formatie de metal.

In cei peste 20 de ani de activitate, Kataklysm a lansat unsprezece albume de studio, trei materiale discografice live, mai multe EP-uri si inregistrari video. Printre materialele de referinta pot fi enumerate: Sorcery (1995), Temple of Knowledge (1996), The Profecy (2000), Shadows and Dust (2002), Serenity in Fire (2004), In the Arms of Devastation (2006), Prevail (2008) si Waiting For The End To Come (2013).

Kataklysm este, de asemenea, recunoscuta pentru incorporarea de sampling-uri cu citate din filme, cat si pentru pasajele foarte melodioase, elemente ce au oferit trupei o identitate aparte si a propulsat-o in elita scenei metal internationale.

Nu uitati ca formatia Kataklysm revine in Romania, de data aceasta la a treia editie Rockstadt Extreme Fest 2015!Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*