Korn va lansa noul album în septembrie, ascultă aici primul single!

În sfârșit noutăți clare și oficiale de la formația de nu metal, Korn! Produs de Nick Raskulinecz, „The Nothing” va ajunge în playlisturile voastre pe 13 septembrie via Roadrunner/Elektra și îl puteți precomanda pe site-ul oficial al formației. De asemenea, puteți alege să luați un pachet ediție limitată care conține o copie a albumului pe CD sau vinyl cu autograf, un tricou, un mirrorboard litograph print, un pachet de cafea Korn Koffee Wired Roast și un termos în care să țineți cafeaua.

Puteți asculta primul single, „You’ll Never Find Me”, mai jos.

01. The End Begins 02. Cold 03. You’ll Never Find Me 04. The Darkness is Revealing 05. Idiosyncrasy 06. The Seduction Of Indulgence 07. Finally Free 08. Can You Hear Me 09. The Ringmaster 10. Gravity Of Discomfort 11. H@rd3r 12. This Loss 13. Surrender To Failure

Nu l-am văzut muncind atât de mult de când cu „Untouchables” în 2002,” spune chitaristul Brian „Head” Welch despre Jonathan Davis, într-un interviu cu Jose Manging de la SiriusXM. „Se implică mereu, nu mă înțelegeți greșit, dar acum are o pasiune diferită pentru că anul trecut a fost unul greu pentru el. Acum are timp, energie, durere și tocmai ce s-a prins bine de treabă. E foarte special.”

Despre album, Davis spune: „Undeva foarte adânc în planeta noastră există o forță extraordinară. Foarte puțini sunt conștienți de magnitudinea și importanța acestui loc unde noțiunile de bun/rău, întuneric/lumină, fericire/suferință, pierdere/câștig și sperantă/disperare sunt una și aceeași – fac constant parte din viața noastră. Nu e ceva ce putem alege să explorăm, dar știm că există această ‘prezență’ care ne înconjoară, ne privește. E locul unde energii negre și albe se atașează de sufletele noastre și ne formează emoțiile, alegerile, perspectiva și chiar existența. E un tărâm mic și miraculos în acest vortex și e singurul loc unde balanța dintre aceste forțe dinamice există, unde sufletul își găsește refugiul. Bine ați venit în… Nimic. [The Nothing].”

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*