Kultika a lansat un videoclip pentru piesa „Do You Want to See the Splendor?”

264 vizualizări

Timișorenii de la KULTIKA au publicat un videoclip pentru piesa „Do You Want to See the Splendor?”. Acesta poate fi vizionat mai jos.

Acesta este primul videoclip al formației din carieră, el fiind realizat de fotograful Miluță Flueraș. Mai mult decât atât, trupa a anunțat cu această ocazie că va lansa un nou album în 2016.

Kultika a detaliat: „Kultika lansează astăzi primul videoclip oficial. Am lucrat la acest material împreună cu Miluță Flueraș și, la fel ca toată lumea, am fost prinși în acest vârtej al evenimentelor care ne-a lăsat pur și simplu fără reacție și nu am știu ce să mai facem – parcă nimic nu mai avea sens și totul a rămas înțepenit în timp. Însă, odată cu primele semne de revenire ale prietenului nostru drag, ne-am recăpătat starea motivațională și am zis hotărât, împreună, să îl terminăm și să îl lansăm.”

„Piesa “Do you want to see the splendor?” pentru care am făcut acest videoclip este o piesă esențială pentru istoria acestei trupe, fiind una din cele mai vechi dar și cele mai noi piese. Ea poate fi ascultată și pe primul EP “Kultika”din 2009 dar și în 2015 când beneficiază de o nouă variantă și va fi introdusă și pe următorul nostru material ”Pursuance” ce va fi lansat în februarie 2016 într-un format supriză la care lucrăm în această perioadă.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*