Lars Ulrich (Metallica): „Formatia este longeviva pentru ca avem grija de sanatatea noastra”

331 vizualizări

Intr-un interviu recent pentru Mirror, Lars Ulrich, tobosarul formatiei METALLICA, a vorbit despre felul in care s-a lasat de cocaina.

„In vremurile demult apuse, ma imbatam mult mai repede decat ceilalti. Mi-am dat seama ca daca luam cocaina, rezistam mai mult timp treaz. Adoram elementul social al cocainei. Apoi, acum 10 ani, am citit un interviu cu Noel Gallagher de la Oasis, in care el spunea ca pur si simplu a renuntat sa mai ia cocaina. Mi s-a parut cool, proaspat si onest. M-am trezit intr-o dimineata si am spus atat – am incheiat cu cocaina. Si asta a fost”, a declarat Ulrich care spune ca acum este 100% curat.

De alta, el spune ca longevitatea si prestigiul trupei Metallica se datoreaza respectului pe care muzicienii il au fata de propria sanatate.

„Mancam pui, peste si curcan. Consumam mult hummus si multa salata. Alergam in fiecare dimineata cate 30 de minute. Suntem foarte grijulii cu noi insine pentru ca ne respectam fanii si respectam prestatiile live”, a punctat Ulrich.

Cat despre alcool, artistii consuma asa ceva doar o data pe saptamana, sau chiar o data la doua saptamani, mereu la sfarsitul zilei dupa ce au terminat toata treaba.

„Beau doar cam o data pe saptamana sau o data la doua saptamani, la finalul zilei, cand toata treaba este gata. Evit sa beau in preajma copiilor mei, pentru ca nu mi se pare un bun exemplu”, a explicat Lars.

Muzicianul a spus ca nu a avut niciodata predispus la dependente iar acest lucru i-a facut viata mai usoara.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*