Les Elephants Bizarres concertează în Club Control. Invitați: Baby Elvis

Următorul episod BT Live îi aduce pe scena clubului Control pe LES ELEPHANTS BIZARRES, una dintre trupele îndrăgite în egală măsură de fani din zona alternativului autohton, cât și din mainstream. BABY ELVIS sunt tinerii artiști orădeni invitați să preia ștafeta și să deschidă seara în acorduri rock`n`roll!

Facebook event

Open doors: 20.30
25 lei la intrare, în seara evenimentului.

În urmă cu 1 an, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte!
www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro

Les Elephants Bizarres
Trupa ”elefanților” făcea primii pași în peisajul alternativului bucureștean în anul 2007. Les Elephants Bizarres și-au făcut intrarea în forță cu primul lor single, „Hello! Says the Devil!” rămas pe locul 1 în topuri multe săptămâni consecutive și cu LP-ul lor de debut, „Hello”.
Până în 2012, trupa a concertat în cluburile din întreaga țară și a lansat mai multe single-uri de mare succes, precum „Smile” (2011), „Wish You Were Here” (2012) sau „Nu mă opri ” care a devenit hit instant, fiind prima piesă alternativă cu versuri în limba română care a stat în topurile unui radio românesc mainstream câteva săptămâni la rând.

În 2014 Les Elephants Bizarres au lansat cel de-al doilea album intitulat ”Zoologic” și a fost invitată să cânte la importante festivaluri autohtone și să deschidă concertele unor importanți artiști internaționali precum Billy Idol și James Blunt.

După lansarea single-ului ”Girls Gone Wild”, o producție HaHaHa Production, trupa a intrat în studio pentru pregatirea celui de-al treilea material discografic ”SEEN”, care a ieșit la lumină pe 1 martie 2017.

www.facebook.com/leselephantsbizarres/
http://leselephantsbizarres.com/

Baby Elvis
Trupa orădeană Baby Elvis combină sound-ul indie/garage rock cu tonalitățile anilor 60, rezultând un mix sonor care se regăsește pe albumul lor de debut ”White Elephant”.
Concertul din cadrul BT Live va fi un „preview sneak peak” pentru cel de-al doilea album al trupei, care va fi lansat în 2018.

www.facebook.com/babyelvis.theband
http://babyelvis.rocks/

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*