Loch Vostok a lansat single-ul „When The Wolves Have Eaten Everything”

Loch Vostock
Loch Vostock
27 vizualizări

Suedezii de la Loch Vostok își prezintă noua achiziție, pe Jonas Radehorn în postură de solist vocal, împreună cu lansarea noului single-video „When The Wolves Have Eaten Everything„. Piesa face parte de pe viitorul album discografic al formației ce va fi lansat în scurt timp.

Teddy Möller (chitară / growls) precizează că:
Întreaga melodie a fost realizată în doar două ore. Am încercat de fapt să o menținem mai scurtă, dar melodia a cerut ca această lungime să se dezvolte corect. Este o oportunitate excelentă de a prezenta talentul pe care Jonas îl aduce formației Loch Vostok.

Patrik Janson (bas) a menționat:
Tema este derivată dintr-o interpretare a conținutului liric, iar imaginea ar trebui să simbolizeze povestea fără sfârșit a omului față de natură. Ce se întâmplă când am folosit toate resursele naturii?

Reamintim că Loch Vostok va susține un recital în cadrul Maximum Rock Festival 2021, eveniment ce va avea loc în perioada 04-05 iunie 2021, la Arenele Romane (Open Air) din București.

Află toate amănuntele Aici.

 

www.lochvostok.com
www.facebook.com/lochvostok
www.twitter.com/lochvostok
www.youtube.com/lochvostok

Loch Vostok Discography:

2004: Dark Logic
2006: Destruction Time Again
2009: Reveal No Secrets
2011: Dystopium
2012: V – The Doctrine Decoded
2015: From These Waters
2017: Strife
2020: When The Wolves Have Eaten Everything (single)

Loch Vostok line-up:
Teddy Möller – Guitars
Jonas Radehorn – Vocals
Niklas Kupper – Guitars
Lawrence Dinamarca – Drums
Patrik Janson – Bass


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*