Machine Head a fost nominalizata la Metal Hammer Golden God Awards

207 vizualizări

Formatia MACHINE HEAD are vesti bune pentru fani. Grupul american a fost nominalizat la editia de anul acesta a premiilor Metal Hammer Golden God, cele mai prestigioase din industria grea.

Categoria la care Machine Head a obtinut nominalizarea este „Best International Band”, alaturi de trupe ca Slipknot, Nightwish, Mastodon si Scorpions. Fanii isi pot vota favoritii la ACEST LINK.

De asemenea, Maximum Rock Magazin si Niche Records va ofera sansa sa castigati un CD editie speciala digipak cu cel mai recent material discografic al trupei, „Bloodstone & Diamonds”. Mai multe informatii AICI.

Machine Head a fost intemeiata in Oakland, California in 1991 de catre Robb Flynn (voce/chitara) si Adam Duce (bas). Inca de la primul album, „Burn My Eyes”, formatia a strans o baza solida de fani si s-a remarcat ca un adevarat stalp al miscarii groove/thrash metal.

Trupa este una dintre cele mai iubite din lume si se trage dintr-o traditie bogata, care a dat nastere unor grupuri ca Metallica, Exodus, Slayer, Testament, Pantera sau Exhorder. In total, Machine Head a lansat 8 albume de studio, care au modelat chipul actual al metalului international. Machine Head a fost nominalizata la Premiile Grammy, a castigat numeroase trofee precum „Best Hard Rock Hero”, „Best Live Band”, „Best Inspiration”, „Kerrang Hall of Fame Award” si multe altele.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*