Machine Head donează fondurile din vânzarea de merchandise pentru lupta împotriva coronavirusului

Machine Head
Machine Head
378 vizualizări

Una dintre formațiile care a anunțat că se implică în lupta împotriva noului coronavirus este Machine Head.

Trupa a pornit o campanie de strângere de fonduri: în urma vânzării merchandise-ului din seria „Lion Crest Tour Tees”, Machine Head a reușit să stângă 7500 de dolari, sumă ce va fi folosită integral pentru achiziționarea de măști și medicamente, care vor fi donate ulterior organizației internaționale Direct Relief. Campania nu s-a încheiat, iar merchandise-ul este încă disponibil AICI.

Robb Flynn, liderul trupei, a oferit și o declarație, care poate fi vizionată mai jos.


În urma măsurilor luate împotriva epidemiei de coronavirus (COVID 19) la nivel mondial, turneul „25th anniversary of Burn My Eyes” al formației americane MACHINE HEAD – care includea și un concert la Quantic Club din București în data de 12 mai 2020 – este amânat pentru la toamnă (octombrie-data va fi anunțată în scurt timp). Biletele achiziționate până în acest moment rămân valabile pentru noua dată.

Reamintim că peste 700 de bilete din totalul de 850 de bilete puse în vânzare pentru concertul Machine Head de la București au fost deja achiziționate de către fanii formației, acest eveniment urmând a fi sold out. Prin urmare, vă sfătuim să nu renunțați la biletele achiziționate, cel puțin nu până în momentul în care se va anunța noua dată a concertului.

Ne pare rău pentru această amânare, însă pentru noi siguranța și sănătatea tuturor participanților este prioritară. În aceste momente este foarte important, pentru noi toți, să respectăm instrucțiunile venite din partea autorităților.

Mai multe detalii pot fi găsite AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*