Cum este să crești un rock star? Mama lui Dave Grohl (Foo Fighters) scrie o carte despre asta!

Păi nu sunt mamele cele mai mândre de ce fac copiii lor? Și când vezi că fiul tău ajunge un rock star care cântă în fața a sute de mii de oameni, parcă-ți și crește inima de bucurie!

Probabil la asta s-a gândit și mama lui Dave Grohl (foto), liderul formației FOO FIGHTERS, care va publica anul viitor pe 25 aprilie cartea From Cradle To Stage: Stories From The Mothers Who Rocked And Raised Rock Stars, a cărei prefață va fi completată chiar de fiul acesteia. Cartea va cuprinde, de asemenea, și fotografii exclusive cu familia lui Dave Grohl.

Se pare că Virginia Hanlon Grohl, care este educatoare și scriitoare, s-a întrebat întotdeauna ce este în mintea celorlalte mame de celebrități din lumea rock-metal-ului, dacă au fost și ele la fel de surprinse de succesul copiilor lor sau, din contră, îngrijorate că aceștia au urmat calea spre o industrie predispusă la droguri și alte pericole. Acest lucru a făcut-o să vorbească și cu alte persoane care au trecut prin experiențe similare, printre care și mama solistului Michael Stipe (REM) și cea a regretatei cântărețe Amy Winehouse, pentru a vedea și punctul lor de vedere cu privire la modul în care acestea au privit cariera copiilor lor: i-au încurajat, oare de la bun început sau, din contră, au făcut orice ca să nu le sprijine visul?

Așa că dacă v-ați întrebat vreodată cum ar fi să creșteți un copil care dintr-odată devine faimos datorită carierei de rock star, cartea va fi disponibilă anul viitor, iar atunci puteți vedea și la ce să vă așteptați….asta în cazul în care fiul sau fiica voastră vă va spune într-o zi că vrea să-ți facă trupă rock!
Dar cum suntem în România și nu în SUA…nu ați avea de ce să vă faceți prea multe griji 🙂

dave-grohl-2016

sursă foto: Kathy Flynn | WickedGoddessPhotography.com
cover foto: Getty

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*