Mark Morton oferă mai multe detalii despre noul album Lamb Of God

Mike Morton

Pentru că fanii fierb de nerăbdare să asculte ceva nou marca Lamb Of God, chitaristul Mark Morton dezvăluie mai multe despre procesul de înregistrare și poate data lansării într-un interviu pentru Metal Insider:

„Mai avem multe de făcut. Suntem entuziasmați pentru noul album și avem mult material, foarte mult chiar, care se leagă.” Morton susține că proiectele solo nu intervin cu procesul de lucru al noului album Lamb Of God și nici nu-i fură din energie: „Lamb Of God încă e pe val. Avem momentum, mai sunt multe de făcut.” 

Mai multe despre proiectul solo al lui Morton, „Anesthetic”, puteți afla chiar de la el:

Data exactă încă nu se știe, dar probabil albumul va apărea pe piață la sfârșitul anului 2019, începutul 2020. Băieții încă se află în plin proces de scriere și preferă să nu se grăbească doar de dragul de a-l lansa cât mai repede.

Până atunci, pe data de 3 mai, Lamb Of God relansează „Ashes Of The Wake” (2004) digital și pe platformele de streaming pentru a-i marca cea de-a cincisprezecea aniversare. Alături de piesele originale va aparea și „Another Nail For Your Coffin”, dar și trei demo-uri nelansate.

Lamb Of God: Ashes Of The Wake
1. Laid to Rest
2. Hourglass
3. Now You’ve Got Something To Die For
4. The Faded Line
5. Omerta
6. Blood Of The Scribe
7. One Gun
8. Break You
9. What I’ve Become
10. Ashes of the Wake
11. Remorse Is for the Dead
12. Another Nail For Your Coffin
13. Laid To Rest (pre-production demo)
14. Ashes Of The Wake (pre-production demo)
15. Remorse For The Dead (pre-production demo)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*