Membrii Decapitated au fost arestați pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate

2.825 vizualizări

Potrivit celor de la The Spokesman-Review, toți cei patru membri ai formației poloneze DECAPITATED au fost arestați în dimineața zilei de sâmbătă, după un concert susținut de trupă în clubul The Observatory din Santa Ana, California. Aceștia sunt suspectați de comiterea infracțiunii de lipsire de libertate săvârșită față de o femeie după susținerea unui concert în Washington în data de 31 august 2017.

Potrivit purtătorului de cuvânt Cpl. Teresa Fuller, victima a fost răpită de muzicieni în jurul orei 02.00 A.M în data de 1 septembrie 2017, după ce a fost în prezentă la show-ul susținut de polonezi în clubul The Pin. Suspecții identificați sunt Michael M. Lysejko (27 de ani), Waclaw J. Kieltyka (35 de ani), Rafal T. Piotrowski (31 de ani) și Hubert E. Wiecek (30 de ani), aceștia fiind în acest moment în arestul celor de la County Sheriff’s Office din Los Angeles, așteptând extrădarea. Fuller a mai menționat că este posibil să se rețină mai multe infracțiuni în sarcina celor patru polonezi.

Decapitated se afla în turneu în America de Nord pentru a promova cel mai nou album, „Anticult”, care a fost lansat în data de 7 iulie 2017, via Nuclear Blast Records. Trupele care mai participau în turneu sunt Thy Art Is Murder, Fallujah și Ghost Bath.

Managementul polonezilor nu a oferit publicului până în acest moment un comunicat legat de situația ivită.

Potrivit avocatului Steve Graham, cel care a fost angajat de curând de formație după ce a luat la cunoștință de acuzații a declarat: „Nu există dovezi pentru comiterea infracțiunii. Avem martori oculari care pot depune declarații că respectiva femeie a venit să viziteze formația fără să fie constrânsă și a plecat fără să existe vreun scandal”. Acesta a mai menționat că a informat poliția că membrii trupei s-au oferit să se predea, dar de atunci nu a mai auzit nimic din partea polonezilor sau a autorităților. „Le-am spus clar că membrii trupei vor coopera”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*