Metasoma a lansat piesa „Just Breathe”

1.110 vizualizări

Dacă sunteți adepții sound-ului puternic de groove-metal, iată că METASOMA este trupa pe care o căutați, căci formația a lansat de curând o nouă piesă, care sigur o să vă încânte urechile!

Lansată la sfârșitul lunii septembrie, „Just Breathe”  surprinde perfect armonia dintre vocile puternice și sound-ul nimicitor al chitarelor, munca depusă în ultima perioadă de trupă la noul material observându-se perfect în sound-ul abordat, făcând din Metasoma una dintre cele mai interesante trupe metal din underground-ul londonez.

Formată în anul 2009 de către chitariștii polonezi Michal ‘’Misiek’’ Sedzielewski și Voytek Golbiak, Metasoma a trecut de-a lungul timpului prin mai multe schimbări de componență, până când trupa și-a găsit în sfârșit stabilitatea odată cu venirea românului Vlad A. Iancu la voce, alături de toboșarul francez Hugo Terva și basistul Agro.

Având influențe muzicale din partea unor trupe precum Disturbed, System Of A Down, Alter Bridge și Pantera, Metasoma a susținut o mulțime de concerte atât în Marea Britanie, cât și în alte țări europene (chiar și două turnee în Polonia) sau la diverse festivaluri europene (Breaking Bands Festival etc.)

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*