Mick Harvey si Robin and the Backstabbers anunta doua concerte

Mick Harvey

Evenimentele Liveland Showcase ii vor aduce in fata publicului pe muzicianul australian Mick Harvey (in premiera in Romania) si pe cei de la Robin and the Backstabbers! Concertele vor avea loc pe 17 aprilie la Bucuresti in clubul The Silver Church si pe 18 aprilie la Cluj-Napoca in Flying Circus Pub.

Mick Harvey este un compozitor si multi-instrumentist cunoscut in urma colaborarii sale de lunga durata (mai bine de 36 de ani) cu Nick Cave in trupele The Boy Next Door, The Birthday Party si Nick Cave and the Bad Seeds, fiind responsabil pentru mare parte dintre aranjamentele muzicale ale pieselor acestora. In 2000 si 2011 a colaborat cu PJ Harvey ca producator si muzician pe albumele „Stories From the City, Stories From the Sea” respectiv „Let England Shake”, fiecare aducand artistei britanice cate un Mercury Prize.

Mick Harvey – Hank Williams Said It Best

De asemenea, Mick Harvey este recunoscut de pe urma carierei sale solo ce cuprinde sase albume de studio si un disc live. Cel mai recent album al sau, „FOUR (Acts of Love)”, lansat in 2013, are un ton „sumbru si fragil”, mirosind „cand a folk intoxicant, cand a cantec de leagan pentru iubiri pregatite a adormi pentru totdeauna” (Paul Breazu, Dilema Veche). O prezenta influenta a muzicii contemporane, Mick Harvey este un artist complet care nu poate fi ratat live!

Mick Harvey – Glorious