Mike Terrana intr-un nou show pop-rock simfonic tribut Michael Jackson

In urma cu cateva zile s-au implinit 4 ani de la disparitia celui mai mare star al lumii – Michael Jackson, un artist desavarsit, ale carui contributii in muzica sunt incomensurabile.

Regele muzicii pop este fara doar si poate un revolutionar in materie de muzica moderna. Cu piesele sale memorabile, cu miscarile de dans, cu videoclipurile care nu s-au incadrat niciodata in tiparul banal, Michael ne-a invatat sa iubim, sa ne respectam, sa protejam natura din jurul nostru.

Phoenix Entertainment ii va aduce un omagiu nemaivazut in Romania in data de 13 noiembrie la Sala Palatului. „Remember the Time? A Show to Remember Michael Jackson” ii va avea in rolurile principale pe celebrul tobosar Mike Terrana, pe Evolution Tempo Orchestra condusa de Andrei Tudor, pe DaDans aflata sub coordonarea coregrafei Judith State si alti invitati speciali intr-o interpretare inovativa a povestii vietii lui Michael, asa cum reiese ea din piesele sale.

Evenimentul de la Sala Palatului nu este un simplu concert tribut, ci constituie o adevarata calatorie initiatica in profunzimea sensurilor muzicii megastarului. Simturile spectatorilor vor fi antrenate de trairile intense puse in scena, totul fiind angrenat intr-o experienta inedita.

Proiectiilor deosebite, special create pentru eveniment si jocurilor de lumini li se vor alatura asadar miscarile excelente ale celor de la DaDans, grandoarea muzicii interpretate de Evolution Tempo Orchestra intr-o maniera simfonic-pop si desigur, talentul, energia si spontaneitatea caracteristice marelui Mike Terrana.

Atmosfera spectaculoasa tipica unui concert Michael Jackson va fi reprodusa in evenimentul din 13 noiembrie pentru a-i aduce un tribut cum se cuvine. Pe buna dreptate, Michael a fost declarat de Cartea Recordurilor drept cel mai mare „entertainer” al tuturor timpurilor, iar Thriller ramane cel mai bine vandut album al tuturor timpurilor. Daca am incerca sa ii rezumam cariera lui Michael Jackson, ar reiesi urmatoarele cifre:

• 13 premii Grammy
• 26 premii American Music Awards
• 13 single-uri pe primul loc in topurile din S.U.A.
• 400 de milioane de albume vandute

„Remember the Time? A Show to Remember Michael Jackson feat. Mike Terrana” este un eveniment unic in Romania prin care vom prezenta un omagiu celui care ne-a lasat o mostenire colosala. Spectacolul de la Bucuresti, cu intreaga desfasurare de forte pe care o implica, va ocupa garantat un loc fruntas in galeria celor mai mari si mai frumoase spectacole realizate vreodata.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro la preturile de 280, 220, 160, 110 si 60 de lei, in functie de categoria de loc, iar copiii intre 5 si 12 ani beneficiaza de o reducere de 50%.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*