Muzica formatiei Metallica, folosita pentru a-i tortura pe teroristi

384 vizualizări

Puscasul marin care l-a ucis pe Bin Laden a declarat ca membrii formatiei METALLICA au cerut ca muzica lor sa nu mai fie folosita pentru a-i tortura pe teroristi.

Este cunoscut faptul ca soldatii americani foloseau muzica mai multor trupe de metal din State, dar si din Europa, pentru a-i convinge pe suspectii de terorism sa marturiseasca absolut tot ce stiu.

Se pare ca oamenii, nefiind obisnuiti cu un gen de muzica atat de agresiv, erau mai receptivi la cerintele soldatilor daca erau terorizati cu sunete foarte grele.

Cand am inceput razboiul in Irak, foloseam piesele formatiei Metallica pentru a-i ‘inmuia’ pe suspecti inainte sa-i interogam. Membrii trupei au auzit ce faceam si au luat legatura cu noi pentru a ne cere sa incetam sa le folosim muzica pe motiv ca nu vor sa promoveze violenta. M-am gandit: ‘cum asa? voi aveti un album care se numeste ‘Kill ‘Em All’. Este putin contradictoriu! Oricum, am incetat sa mai utilizam compozitiile lor”, a declarat ucigasul lui Bin Laden.

La ceva timp, o trupa numita Demon Hunter a luat legatura cu noi si ne-a spus ca ne sustin in ceea ce facem. Ne-au trimis un CD si patch-uri. De atunci am inceput sa folosim muzica lor. Port patch-ul cu Demon Hunter in fiecare zi, si l-am purtat si cand l-am omorat pe bin Laden”, a declarat eroul.

Intre timp, Metallica se pregateste pentru lansarea filmului 3D intitulat „Metallica: Through The Never„, care va aparea pe data de 9 august 2013.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*