Necrotic Abyss vor cânta în deschiderea concertului aniversar Gothic- 30 de ani

Necrotic Abyss
Necrotic Abyss

Trupa bucureșteană Necrotic Abyss va cânta în deschiderea concertului aniversar Gothic- 30 de ani. Concertul va avea loc pe data de 10 februarie 2023, la The Pub Universității.

Bazele trupei s-au pus în 2018, sub titulatura Akrasiel și Forbidden Sanctuary. După o perioadă cu mai multe schimbări de componență și o alta de inactivitate, datorată pandemiei, trupa a revenit, într-o formula stabilă în 2022, sub titulatura Chimaera. Recent, bucureștenii și-au schimbat definitiv numele în Necrotic Abyss

Necrotic Abyss activează în formula actuală din 2021. Stilul lor muzical este predominant death metal, cu elemente melodice și progresive. Trupa bucureșteană lucrează în momentul de față la primul lor material discografic.

Trupa este formată din Raluca (voce), Eugen (chitară), Dragoș (bass) și Vlad (tobe).

Concertul din 10 februarie marchează debutul trupei Necrotic Abyss. Pentru trupa Gothic, acest eveniment va marca aniversarea a 30 de ani de activitate. Ce altă trupă ar fi fost mai potrivită să urce pe scenă în deschidere, decât una proaspăt formată, la debut? Le urăm succes artiștilor de la Necrotic Abyss și le dorim să aniverseze cândva cât mai mulți ani de activitate.

Biletele pentru acest eveniment se pot achiziționa online de pe AmBilet.roLocurile sunt limitate și se vor aloca în ziua evenimentului, în funcție de sosirea în locație.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*