Nergal (Behemoth): „Il am pe Satana in mine. Imi curge prin vene”

483 vizualizări

Frontmanul formatiei BEHEMOTH, Nergal, a facut niste declaratii de presa delicios de controversate si in linie cu prejudecatile necunoscatorilor care abia asteapta sa demonizeze muzica grea.

Noul disc al grupului, „The Satanist”, urmeaza sa fie lansat iar in lumina acestui eveniment, trupa isi face niste promo.

„Titlul este unul foarte simplu dar, in acelasi timp, este complex si multi-dimensional. La suprafata pare foarte primitiv si crud dar are semnificatii adanci. Intr-un fel, nu vreau si nici nu simt nevoia sa-l explic pentru ca fiecare ii poate gasi o interpretare. Cred ca muzica de pe disc este suficienta. Nu prea am nevoie sa vorbesc despre el”, a marturisit Nergal.

„Cu acest titlu am vrut sa afirm ceva despre mine si despre ce inseamna viata pentru mine, prin muzica. Satan este una dintre cele mai gresit intelese figuri din lume. El reprezinta adevarul si spiritul unui om, libertatea si sinceritatea fiintei noastre. Am fost crescut intr-o familie catolica si mi s-au spus multe despre Satana, dar acela nu era adevarul. Satanismul inseamna viata, eliberare si dragoste pentru libertate. Il am pe Satana in mine, imi curge prin vene si prin muzica”, a punctat Nergal.

Noul disc va fi lansat pe data de 3 februarie 2014.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*