Nick Cave: „Inteleg profund femeile tulburate”

Traiasca-ti sufletul si sa dea Barbosul Batran mai multi ca tine, NICK CAVE!, vor spune in cor o multime de femei dupa ce vor citi ultimele declaratii ale artistului.

Acesta a marturisit ca are o intelegere profunda a suferintelor sufletesti ale femeilor.

Inteleg profund femeile tulburate si am o relatie speciala cu ele, prin muzica mea”, a marturisit Cave. 

„Muzica mea are un efect special asupra unui anumit tip de femeie. Exista o multime de femei care considera ca ar trebui sa se dea o lege impotriva cantecelor mele, dar mai este si o categorie speciala care intelege perfect ceea ce vreau sa spun”, a declarat artistul pentru The Line of Best Fit.

De alta, intr-un interviu mai vechi pentru Pitchfork, artistul spunea urmatoarele ca raspuns la intrebarea jurnalistului daca prefera iubirile complicate sau pe cele neproblematice:

La inceput, sotia mea de acum nu m-a vrut in viata ei. A trebuit sa lupt cu toate armele mele umile pentru ca am vazut un lucru, o revelatie in fiinta ei. Nu stiu de ce sunt atat de sincer acum. Tulburarile sufletesti ale femeii sunt fascinante si cu atat mai bogate cu cat le poti deslusi. Salveaz-o si va fi a ta pentru totdeauna (…). Calea dragostei adevarate este un calvar. Ce incepe usor, sfarseste in mediocritate. E adevarat ca cei mai multi renunta. Facem ce putem sa ne crutam inima, dar pierdem mai mult decat castigam.”

Am spune ca Nick are un „knack” pentru situatii complicate.

Cat despre natura provocatoare a artei sale, Cave considera ca reputatia pe care si-a creat-o este nedreapta.

Imi place sa analizez relatia complexa dintre barbati si femei iar acest lucru a creat niste neintelegeri legate de felul meu de a fi”, a marturisit artistul.

Acesta a vorbit si despre orarul sau zilnic.

Ma trezesc in fiecare dimineata, ma imbrac, o sarut pe sotia mea de ramas-bun si cobor in pivnita unde stau si scriu. Procesul compozitional a fost mereu acelasi”, a spus Cave.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*