Nu uitati: maine concert Alternosfera si Changing Skins la Galati

257 vizualizări
Maine (3 noiembrie 2012) formatiile ALTERNOSFERA din Chisinau si CHANGING SKINS din Bucuresti vor sustine un concert la Galati / Club Zodiar (pagina evenimentului AICI). Alternosfera isi la prezenta noul album „Virgula” iar Changing Skins deasemenea isi va lansa proaspatul material intitulat „Changing Skins”.
 
Horatiu Ghibu, solistul vocal al formatiei Changing Skins a declarat: „Galati a fost primul oras unde am fost in deplasare cu CHANGING SKINS asa ca ne-am dorit mult sa ne putem intoarce. Ne-am simtit foarte bine! Din pacate nu am reusit decat abia acum sa gasim mijloacele pentru a ne intoarce in port. Intr-un fel ma bucur ca nu am venit mai repede, pentru ca intre timp am lansat si primul nostru material discografic pe care il vom avea la noi. In afara de CD-ul pe care il aducem la Galati, trupa mai are o surpriza pentru fani: vom interpreta tot albumul plus alte cateva piese noi, deci setlist-ul se va intinde pe durata unei ore intregi”.
 
Reamintim ca dupa concertul excelent sustinut cu ocazia lansarii primului material discografic (13 octombrie 2012, The Silver Church Club, Bucuresti), bucurestenii de la CHANGING SKINS se pregatesc pentru un nou show in capitala. De aceasta data locul ales este Kulturhaus, iar data este 13 decembrie 2012.
Albumul „Changing Skins” a fost lansat in varianta CD-digipack, include 10 piese si doua videoclipuri, iar distributia in tara va fi asigurata de A & A Rec.
 


Tracklist-ing „Changing Skins”:
1. Ain’t Worth It
 2. Baby
 3. Use Me
 4. Lady Hoax
 5. Deeper And Deeper
 6. The Friday Night Anthem
 7. Fragile
 8. Perfect Foes
 9  Hot Core
10 The Road
11. Ain’t Worth It (videoclip)
12. Deeper And Deeper (videoclip)

 

 

Changing Skins este o trupa bucuresteana care prezinta publicului un nou curent muzical intitulat pop’n’roll, o combinate intriganta de electro, alternative-rock, pop si rock’n’roll si este compusa din

 

Changing Skins:
Horatiu Ghibu – voce (ex: Briefcore, Klon, Rain District)

Stefan Mustata – chitara, programming (ex: Frozen Dusk)
Adi Cotoara – bas (ex: Lotul National De Hardcore)
Raluca Pascaru – tobe (ex: Loredana Groza)

 

Cei interesati sa achizitioneze primul album semnat Changing Skins pot face comanda la adresa promo@promusicprod.ro. Pretul CD-ului este de 25 lei + 12 lei taxele postale (Bonnus un poster cu formatia). Plata se face in sistem ramburs – la livrarea coletului.

La concertele Changing Skins albumul poate fi achizitionat la un pret PROMOTIONAL de 20 lei
 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*