O imagine postata pe internet reaprinde conflictul dintre Machine Head si Avenged Sevenfold

232 vizualizări
Cei de la MACHINE HEAD au mai gasit motive de cearta cu cei de la A7X.

Este vorba despre un colaj in care se prezinta noul logo al formatiei Avenged Sevenfold (stanga) si cel al formatiei Machine Head (dreapta), postat de un renumit cotidian in domeniul metal.

Aceasta imagine a fost preluata pe pagina de Facebook a formatiei si a scos la evidenta partile similare dintre cele doua logo-uri:

„Leii inarmati cu topoare, cifre romane, simbolul formatiei in plan central, schematizarea folosindu-se culorile alb negru”.

MachineHead-AvengedSevenfold-Logo

Această scanteie aprinsa in presa de specialitate vine după ce Rob Flynn, vocalistul si chitaristul trupei, a ironizat formatia lui M Shadows (voce A7X) pentru ca a ajuns pe locul #1 in topuri cu noul album, nu pe baza unui material de inspiratie proprie, ci a unui disc de coveruri, dupa cum sustine Flynn. Ulterior acestor ironii, Shadows a declarat ca nu se simte suparat si ca a considerat aceasta declaratie o glumă.

Colac peste pupaza, Metal Injection ne reaminteste ca exista o traditie in a contesta aceasta trupa, in probleme de plagiat. Logo-ul anterior, acel craniu cu aripi de liliac, ar fi fost preluat dupa modelul formatiei thrash Overkill. In replică, thrasherii au creat un tricou cu propriul logo, iar pe spate au scris „get your own fucking logo”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*