O orchestră de 40 de oameni cântă „Chop Suey!” de la SOAD

Se ia o orchestră, 40 de oameni și o melodie destul de nebună în versiunea sa originală și uite așa se realizează un cover de parcă nici nu îți vine să crezi că e adaptarea unei piese de la SOAD!

După ce a devenit destul destul de cunoscută după cover-urile pe care le face pentru celebre piese rock/metal, METAMORPHESTRA a reușit să refacă atmosfera frenetică și nebună a cunoscutei piese „Chop Suey!”  de la SYSTEM OF A DOWN, extrasă de pe albumul „Toxicity” din 2001.

Folosindu-se de clopote, xilofoane, percuție și corzi, orchestra a reușit să creeze o fuziune interesantă de sunete, transformând total „Chop Suey” în ceva de-a dreptul melodios. Chiar și așa, se pare că Metamorphestra a ales o altă piesă – cover de la SOAD pentru a o include pe viitorul lor album, „The Ship of Theseus”. Proiectul, care va fi realizat cu ajutorul celor de la Lyra Chamber Orchestra, va cuprinde adaptări de la piese precum „Toxicity” (System Of a Down),  „Stockholm Syndrome” (Muse), „Say It Ain’t So” ( Weezer), „Perfect Illusion” (Lady Gaga) și „Shake It Out” (Florence + the Machine).

Materialul va cuprinde, de asemenea, și adaptări ale unor piese de la  Radiohead, Deftones și The Mars Volta.

Ascultați aici cum sună și adaptarea piesei „Killing In The Name” de la Rage Against The Machine:

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*