Toboșarul John Dolmayan (SOAD) vrea să adopte un copil din Siria

722 vizualizări

Rămas impresionat după ce a văzut o fotografie cu un copil sirian afectat de războiul din Siria, toboșarul trupei SYSTEM OF A DOWNJohn Dolmayan, le-a cerut zilele trecute fanilor să îl ajute să-l găsească pe acesta pentru a-l putea adopta.

Pe contul său de Instagram, acesta  a postat fotografia copilului, alături de  următorul mesaj:

Dacă cineva cunoaște ceva despre acest copil din Siria pe care vreau să îl adopt, vă rog să-mi trimite-ți orice informație. Voi crește copilul musulman dacă mi se va permite acest lucru.” a declarat Dolmayan.

Conflictul armat din Siria a lăsat orfani un număr foarte mare de copii, iar alte milioane sunt în mare pericol în acea zonă. Totuși, se pare însă că fotografia postată de Dolmayan a fost uploadată pe Pinterest în urmă cu 10 luni și nu se știe sigur dacă acel copil este orfan sau nu. Rămâne de văzut dacă acesta va reuși să facă ceva în privința adopției sau nu.

sirian-children

SYstem Of A Down a anunțat de curând că pregătesc un nou material pentru anul viitor, după aproape 12 ani în care nu au mai scos niciun album. Mai multe informații puteți citi aici: http://maximumrock.ro/e-oficial-system-pregateste-un-nou-album/

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*