Oferim încă 5 pass-uri meet & greet pentru concertul Pain (22 aprilie, Quantic)!

687 vizualizări

În data de 22 aprilie, suedezii de la PAIN vor ajunge în Quantic Club din București pentru un concert de promovare a noului lor album „Coming Home”. Alături de ei vor urca pe scenă trupa franceză DUST IN MIND și italienii de la ARSEA.

Pentru cei care nu au fost așa de norocoși prima dată, dăm startul unui nou concurs pentru încă 5 pass-uri meet & greet cu membrii trupei PAIN!

La fel ca data trecută, toți cei care vor achiziționa bilete la acest concert începând de azi (29 martie) până în data de 10 aprilie vor intra automat în concurs pentru a câștiga un meet & greet cu Peter Tägtgren, cel mai bun producător european și membru fondator al trupei Hypocrisy, alături de ceilalți membri Pain.

De asemenea, vor intra în concurs și cei care și-au achiziționat bilete până acum 🙂

În data de 11 aprilie vom extrage 5 fani norocoși care se vor bucura de o sesiune meet & greet și de alte surprize din partea organizatorilor.

În prezent, biletele se pot achiziționa exclusiv pe www.ambilet.ro.  la prețul de 65 lei.
În momentul cumpărării, datele biletului (seria și nr.), dar și adresa de mail a cumpărătorului intră în baza noastră de date, astfel încât se va putea realiza extragerea la sorți.

Succes tuturor!

Event: PAIN / Quantic Club, București, 22.04.2017


1 Comment on Oferim încă 5 pass-uri meet & greet pentru concertul Pain (22 aprilie, Quantic)!

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*