Ofertă de Sărbători la abonamentele Maximum Rock Festival

291 vizualizări

Echipa Maximum Rock Festival a decis să vă facă o surpriză cu ocazia sărbătorilor de iarnă care, anul acesta, nu vor fi la fel de frumoase ca de obicei din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Dorim să le însuflețim metaliștilor Crăciunul, așa că le punem la dispoziție șansa de a-și procura un abonament la ediția din 2021 a MRM Festival, la prețul special de 199 de lei.

Campania este valabilă până în data de 31 decembrie 2020, după care prețul va reveni la cel obișnuit.

Profitați de ocazie pentru a-i cadorisi pe cei dragi nu doar cu un abonament la un eveniment, ci cu speranța într-un an mai bun!

Maximum Rock Festival revine în forță cu cea de-a opta ediție, de această dată una Open-Air, care promite să fie de neuitat și să depășească toate așteptările!

Festivalul reunește pe aceeași scenă nume grele ale rockului internațional, dar și formații locale, încurajând astfel diversitatea.

Veți putea să vă fredonați melodiile favorite cu Epica, Devin Townsend, Therion, Katatonia, Orphaned Land, Riot Monk, Subterranean Masquerade, Loch Vostok și Magnetic!

Maximum Rock Festival înseamnă mai mult decât un simplu festival. Este rezultatul anilor de muncă asiduă, al pasiunii și al dăruirii, atât din partea formațiilor participante, cât și din partea noastră, a echipei organizatorice.

Vă mulțumim că ne sunteți alături în această aventură muzicală excepțională!

Evenimentul este programat pentru luna iunie, în datele de 4 și 5, la Arenele Romane din București și va fi unul „open-air”.

Biletele s-au pus în vânzare, în număr limitat, pe www.ambilet.ro

* 300 lei 149 lei – Abonament Early Bird (primele 100) – Sold Out
* 300 lei 249 lei – Abonament Presale 1 (următoarele 1000 bucăți) – Ultimele bucăți!
* 300 lei 279 lei – Abonament Presale 2 (până la data de 03.06.2021)
* 300 lei – Abonament Normal acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Taxa de procesare: 5% / bilet.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*