Organizatorii concertului Robbie Williams vor primi amenda maxima de la ANPC

207 vizualizări

UPDATE: Cele doua firme organizatoare ale concertului lui Robbie Williams la Bucuresti au fost amendate cu suma de 10.000 lei de catre ANPC pentru un comportament incorect in relatia cu consumatorii, neasigurand suficiente puncte de vanzare a produselor alimentare si a bauturilor, informeaza un comunicat de marti al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (Sursa: Hot News).

In urma celor peste 200 de reclamatii inregistrate la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor de catre participantii la concertul Robbie Williams din Bucuresti, ANPC a decis sa sanctioneze organizatorul evenimentului cu amenda maxima.

Marius Dunca, presedintele institutiei, a declarat ca este nevoie ca expertii sa cerceteze cate articole din legislatie au fost incalcate de D&D East Entertainment pentru a se calcula cuantumul maxim al amenzii.

„Apa le-a fost oprita la intrare, ca la orice concert, dar daca organizatorii stiau ca n-au capacitate sa faca fata la 64.000 de oameni, nu trebuiau sa faca lucrul acesta. E bataie de joc si lipsa de respect pe fata”, a spus presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, informeaza Hot News.

Valoarea sanctiunii va fi dezvaluita marti, 28 iulie.

Sursa: Hot News


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*