D&D East Entertainment a publicat o scrisoare deschisa catre publicul prezent la concertul Robbie Williams

260 vizualizări

In urma numeroaselor plangeri efectuate dupa concertul sustinut de Robbie Williams in data de 17 iulie, la Bucuresti, in Piata Constitutiei, firma organizatoare a publicat scrisoarea deschisa de mai jos.

D&D East Entertainment explica conditiile in care s-a desfasurat concertul.

Scrisoare deschisa catre publicul prezent la evenimentul anului:

„Vom incepe prin a multumi tuturor persoanelor care au participat la unul dintre cele mai exceptionale concerte din Romania!

Legat de acest eveniment, dorim sa mentionam urmatoarele:

Am dorit sa acordam cat mai multor persoane oportunitatea de a-l vedea si asculta live pe Robbie Williams si sa le oferim o experienta de neuitat!

Cu 3 zile inaintea acestui eveniment, ne-am aflat intr-o situatie fara precedent pentru noi: firma de public catering, care organiza vanzarea la eveniment, ne-a informat, printr-un email, ca doreste sa se retraga din contractul agreat si semnat!

Starea de alerta provocata de neprofesionalismul si iresponsabilitatea acestor oameni fata de cei 64.000 de participanti la eveniment a afectat intr-o extrem de mare masura buna organizare a acestuia, incat se punea problema anularii concertului.

Trebuia, urgent, sa gasim o solutie de inlocuire a vendorului!

Singurii au inteles importanta situatiei si care au raspuns apelului nostru au fost reprezentantii firmei de catering de la Fire, care au facut tot posibilul ne sprijine si sa sustina vanzarea si aprovizionarea publicului la eveniment cu personalul si logistica existente pe piata in acel moment, punandu-si in joc reputatia.

Prin aceasta scrisoare dorim sa va multumim pentru intelegere si vom depune toate diligentele ca firma, care a fost partenerul nostru initial de public catering, sa-si inceteze activitatea si sa nu mai aiba posibilitatea de a pune nici un organizator in aceeasi situatie ca a noastra.

De asemenea, dorim sa le multumim celor de la Fire – public catering, pentru tot efortul depus, astfel incat sa ajunga catre public necesarul de bautura si mancare.

Se vor putea rambursa banii ramasi pe cardurile de eveniment ale participantilor din 3 locatii din Bucuresti ale Bancii Transilvania, si anume:

1. Sucursala Alba Iulia(Piata Alba Iulia nr. 2)
2. Sucursala Militari (Bd. Iuliu Maniu nr. 22)
3. Sucursala Obor (Mihai Bravu nr. 10)”

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*