Orphaned Land – Castiga invitatii si meet & greet la concertul de la Bucuresti

Formatia ORPHANED LAND (Israel) revine in Romania cu un concert ce va avea loc pe data de 9 decembrie 2011, la The Silver Church Club din Bucuresti. Evenimentul, o colaborare intre Medien Events si Promusic Events (producator Nelu Brindusan) si sustinut de revista Maximum Rock, face parte din turneul "The Tour to OR Shalem", care promoveaza materialul "The Road To OR Shalom" lansat in 2011.

In deschidere vor evolua formatiile: ARKAN (Franta), MYRATH (Tunisia), ARTWEG (Franta).


Numarul biletelor este limitat la 500 de bucati, iar acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 10 pass-uri meet and greet cu trupa Orphaned Land)
68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 8 decembrie 2011
75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 decembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

     O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate studia
AICI.

CONCURS:
Poti castiga una din cele 5 invitatii (fiecare invitatie valabila pentru 1 pers) la concertul ORPHANED LAND,
ARKAN, MYRATH, ARTWEG de la Bucuresti (include si o sesiune meet & greet cu Orphaned Land), daca intri acum pe pagina noastra de FACEBOOK si dupa ce dai LIKE si iti postezi afisul concertului ca si profil / avatar ne spui care e piesa ta preferata de la Orphaned Land. Data limita este 5 decembrie iar castigatorii vor fi anuntati in data de 6 decembrie. Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert si nu sunt transmisibile!

CASTIGATORII (update- 06.12.1011):
Castigatorii celor 5 invitatii (include meet & greet cu formatia Orphaned Land) sunt:

Máté János Lõrincz
Chifu Dora
Iliescu Andrei-Ciprian
Lidia Miricioiu-Tanaseanu
Vlad Macsimov

Reamintim ca invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert si nu sunt transmisibile!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*