Ozzy Osbourne, la un pas sa dea foc locuintei sale

343 vizualizări

Din nefericire, Romania nu se numara printre tarile vizitate de BLACK SABBATH in cadrul turneului de promovare a noului album „13”.

De aceea, pentru a ne „ostoi” curiozitatea, este bine sa aruncam o privire peste ultimele inregistrari de la spectacolele legendarului grup britanic.

Mai jos puteti gasi cateva filmari din cadrul show-ului sustinut de BS in California, la Shoreline Amphitheatre, din Mountain View.

Dupa cum se poate observa, muzicienii sunt in forma si dezlantuie acordurile dure ale Black Sabbath! Tony Iommi este un adevarat erou si da tot ce are mai bun, in ciuda diagnosticului sau de cancer.

O alta „veste” pe care fanii Black Sabbath trebuie sa o cunoasca este aceea ca Ozzy Osbourne a mai facut o sotie. Potrivit publicatiei NME, artistul ar fi fost la un pas sa dea foc locuintei sale atunci cand a incercat sa-si faca un sandvis cu bacon.

Pentru a stinge flacara, a fost nevoie de interventia pompierilor.

Ozzy a incercat sa faca un sandvis cu bacon si pompierii au ajuns la noi acasa„, a postat Sharon Osbourne, sotia muzicianului, pe Twitter.

Aceasta a avut la randul ei un incident neplacut cu focul atunci cand a uitat aprinsa o lumanare iar aceasta a provocat un incediu semnificativ, ranindu-l pe Ozzy. Mai multe informatii despre acest eveniment nefast AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*