Ozzy Osbourne a lansat un teaser pentru videoclipul „Under The Graveyard”

Ozzy Osbourne - single nou
Ozzy Osbourne
598 vizualizări

Prima bucată muzicală nouă din ultimii 10 ani ai carierei solo a lui Ozzy Osbourne a fost piesa „Under The Graveyard”. Extrasă de pe viitorul album al cântărețului, piesa e o baladă care urcă treptat spre un heavy metal memorabil. „Ordinary Man” se va lansa via Epic Records în prima parte a anului 2020. A fost înregistrat în Los Angeles, iar la instrumente îi avem pe producătorul Andrew Watt la chitară, Duff McKagan (Guns N Roses) la bass și Chad Smith (Red Hot Chilli Peppers) la tobe.

„Under The Graveyard” va primi și un videoclip oficial joi, 19 decembrie, însă momentan Ozzy ne prezintă un teaser:

Full Video Coming Thursday

Geplaatst door Ozzy Osbourne op Dinsdag 17 december 2019

Acest album a fost un cadou de la cea mai mare putere a mea, spune Ozzy. E o dovadă pentru mine că n-ar trebui să renunțăm niciodată.

Ultimul album solo al lui Ozzy a fost lansat în 2010, dedicându-și timpul formației Black Sabbath și promovării noului material discografic „13”, dar a avut și câteva concerte solo, iar ultimul an a însemnat doar tratamente, recuperări, amânări de turnee și stat acasă.

Într-un interviu cu Billboard, Andrew Watt – producătorul lui Post Malone pe care Ozzy l-a întrebat dacă vrea să colaboreze pentru noul său album după finisarea piesei „Take What You Want” – spune că în patru zile au fost gata cu scrisul și înregistratul.

Următoarea zi (după ce Ozzy a tras vocea pentru piesa alături de Post Malone), Ozzy mi-a dat mesaj și zice ‘vreau să facem un album împreună’. I-am zis ca da, ar fi super, dar sunt în stare să fac asta? Am luat telefonul și l-am sunat pe Chad Smith și i-am zis ‘Ozzy m-a întrebat dacă vreau să fac un album cu el, te bagi?’ și el zice ‘faci mișto de mine? Când?’ Apoi l-am sunat pe Duff McKagan de la Guns N’ Roses și a zis la fel.

Am scris și înregistrat întregul album al lui Ozzy, din punct de vedere muzical, în patru zile. Fără premeditări. Ne-am strâns toți trei în subsolul meu, am pus căștile, ne-am uitat unii la alții și am scris 12 piese, din care 10 alcătuiesc albumul. A fost magic. Nici măcar nu-mi mai aduc aminte. Apoi a venit Ozzy pe la mine să asculte. I-am pus toate cele 10 piese la volum maxim și zice doar „e mișto”. Inima mi s-a dus direct în gât. Zice ‘te sun mâine’, se ridică și pleacă. M-am panicat, zic ‘oh Doamne, îl urăște, ce fac?’. Mă sună următoarea zi și-mi spune ‘ok, când ne apucăm de scris?’ 

Știu că sună de parcă am inventat totul, dar următoarea zi a venit și am făcut albumul de la cap la coadă – toată muzica, toate solourile, vocea – în patru săptămâni. E cea mai mare realizare a mea pentru că a trezit copilul de 12 ani din mine. Nu mă înțelegeți greșit – îmi place muzica pop pe careo fac, dar simt că am fost născut să fac asta: chitară rock. Am putut să fiu Randy Rhoads în 2019.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*