Pain of Salvation – Road Salt Two

Suedezii de la PAIN OF SALVATION au gasit secretul pentru propria varianta de rock progresiv in calmul si sensibilitatea pe care ultimele albume o ofera. „Road Salt Two” este un disc plin de sentimente care invaluie ascultatorul inca din primele clipe. Lansarea albumului in perioada toamnei cred ca a fost o idee cat se poate de buna, deoarece melancolia pieselor merge mana in mana cu anotimpul iar diversele miresme tipice acestui sezon rasar printr acorduri.

Pain of Salvation pastreaza stilul in care a fost mixat si albumul precedent. Ascultatorul are senzatia ca are de a face cu un album live, track-urile sunt mixate in asa fel incat nimic nu este procesat prea mult. Tobele sunt lasate sa sune cat de natural se poate, la fel si tonurile de chitara. Cu toate ca nu se foloseste un distors greu, chitarile suna foarte murdar pe anumite pasaje. Vocea este impinsa in fata, Daniel Gildenlöw incercand sa fie cat mai personal in interpretare. Este nevoie de foarte mult curaj sa prezinti fanilor un disc intr-o maniera atat de intima, acest fapt fiind apreciat cu siguranta de multi.

„Road Salt Two” este o recomandare perfecta pentru toti cei care vor sa faca o pauza de brutalitate, de agresivitate, de metal in general si doresc sa se lase prada unui al saselea simt pe care suedezii stiu sa il gadile in ascultator.

(Horatiu Ghibu)

Lansat: 26.09.2011
Label: InsideOut
Disponibil in Romania:
www.painofsalvation.com

Tracklisting:
1. Road Salt Theme
2. Softly She Cries
3. Conditioned
4. Healing Now
5. To The Shoreline
6. Eleven
7. 1979
8. The Deeper Cut
9. Mortar Grind
10. Through The Distance
11. The Physics Of Gridlock
12. End Credits

Pain of Salvation:
Daniel Gildenlöw – voce, chitara, bas
Fredrik Hermansson – chitara, pian, melotron, clape
Johan Hallgren – chitara
LĂ©o Margarit – tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*