Pestilence se reunește alături de bateristul Septimiu Hărșan (Necrovile)

738 vizualizări

După ce au anunțat în 2014 că se despart definitiv, olandezii de la PESTILENCE (foto) au revenit cu o veste bună: formația se va reuni în 2017 va susține noi concerte, alături de noul membru, bateristul Septimiu Hărșan (Necrovile, Code Red, Indian Fall, Aria Urbană).

„Este o veste doar pentru FANI”, a declarat trupa. „Datorită unor cereri și așteptări numeroase, ne-am întors. Pestilence va urma să cânte din nou în următoarea formulă: Santiago Dobles – chitară lead, Tony Choy – bas și Septimiu Hărşan – tobe.

Patrick Mameli, membrul fondator al formației a declarat la rândul său: „Inițial am dorit să face acest lucru pentru câteva show-uri în Mexic. La început am fost ezitant, dar Tony Choy, un bun prieten de al meu, m-a convins că există persoane care doresc să audă piesele mari ale noastre. Nu va exista un material nou din partea trupei”.

Pestilence este o formație de progressive death metal din Enschede, Olanda, înființată în anul 1986, cunoscută fiind pentru introducerea în propriile piese a elementelor de jazz și fusion. Până în prezent, trupa a lansat șase albume de studio.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*